Post by otabsourcopmras on Feb 17, 2022 17:08:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί κρύσταλλοι glitch ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Super game.αν σας αρέσει το dota ΠΡΕΠΕΙ να το κατεβάσετε.σχεδόν ίδιοι ήρωες
Εξερετικός
Ffs με pay to win.οι μητέρες σας πιπιλίζουν c**k στην κόλαση ucool.ffs ffs ffs. Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι εκτός και αν μπορείτε να ξοδέψετε εξωφρενικά ποσά και είστε σε τέτοιου είδους πράγματα.
Το παιχνίδι είναι καλό. Δεν με πειράζει το τρόχισμα ή η πληρωμή για να αποκτήσω περιορισμένους ήρωες. Το χειρότερο είναι ότι τα σφάλματα αυτού του ucool δεν ήθελε ποτέ να τα διορθώσει.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά κολλάει όλη την ώρα και φαίνεται να είναι πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό αν κοιτάξετε πέταξαν οι κριτικές. Δεν φαίνεται ότι ενδιαφέρονται οι προγραμματιστές, δίνουν πάντα την ίδια απάντηση σε όλους
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!! Πολλές αποστολές και αποστολές. Τόνοι διασκέδασης
Clan lokum στο διακομιστή 6 μηχανικός. Αναγνωριστικό 2381 ελάτε μαζί μας
Ταυτότητα συντεχνίας 110153863
καλο
Επος
Υπάρχει καλή συντεχνία για να συμμετάσχετε;
Το παιχνίδι επιτρέπει σε κάποιον να παίζει μόνο με wifi και όχι με κανονική σύνδεση κινητής τηλεφωνίας 😒
Pay 2 Win. Το παιχνίδι είναι ασταμάτητα και αν θέλετε να ανταγωνιστείτε με άλλους πέρα από το επίπεδο 60+ θα πρέπει να βάλετε πραγματικά χρήματα. Απλά. Επίσης, οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν βρώμικες τακτικές ψευδούς διαφήμισης. Κάντε μια ακριβή αγορά στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας πολύτιμους λίθους για να ξεκλειδώσετε ένα δέρμα χαρακτήρα ΚΑΙ skill (όπως κυριολεκτικά διαφημίζεται), μόνο για να διαπιστώσετε ότι το skill δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ξεκλειδωμένο - χρειάζεστε το δέρμα στην κατάταξη 10 για να το αποκτήσετε, το οποίο, το μαντέψατε , απαιτεί ένα εκπληκτικό τρόχισμα ή πραγματικά χρήματα. Αηδιασμένοι ψεύτες!
Έπαιζα μερικές μέρες και το απολάμβανα μέχρι που το παιχνίδι άρχισε να παγώνει συνεχώς. Παγώνει ακόμα αλλά τώρα το παιχνίδι κολλάει πολλές φορές και στη μέση μου που κάνω ένα ×10 hero recruit, το παιχνίδι παγώνει ξανά και δεν παθαίνω τίποτα από τα σεντούκια.
Πολύτιμοι λίθοι περισσότερα πετράδια!!
Υπέροχο αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί λίγο αν αφήσετε τους ανθρώπους να ανταλλάσσουν αντικείμενα
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δεν θα μετανιώσετε που το κατεβάσατε :-D
Συνεχείς συντριβές και παγώματα
Ρουτίνα 24ωρη εμπειρία παιχνιδιού.
Hotel Transsilvanien-Abenteuer Abenteuer jker
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι σχεδόν για την αρχή του και πάντα έλεγα ότι είναι ένα σύστημα πληρωμής για παιχνίδι. Τούτου λεχθέντος, αν δεν σας πειράζει να ξοδεύετε χρήματα για να ανταγωνιστείτε σε ένα επίπεδο που να είστε αρκετά ανταγωνιστικοί ώστε να κάνετε το παιχνίδι διασκεδαστικό, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το παιχνίδι έχει ρυθμιστεί για να συμμετέχουν νέοι παίκτες και να ξοδεύουν χρήματα. Ναι, βοηθά στο να γίνει το παιχνίδι ανταγωνιστικό, αλλά κάνει ελάχιστα στο να αφήνει πιστούς χρονομετρητές να παραμείνουν. Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με την UCOOL δεν θα επιστρέψει τίποτα πλέον
Όταν μπήκα στο παιχνίδι με έδιωξε, παρακαλώ διορθώστε αυτό το παιχνίδι το συντομότερο
Και το καλύτερο!!!
Οι ειδοποιήσεις δεν λειτουργούν από την τελευταία ενημέρωση.
Τι είναι το σφάλμα 492;;;
Κυριολεκτικά θα προσπαθήσω να παίξω αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά και 😡 δεν έχει σημασία που βρίσκομαι δεν φορτώνει 😡 Δεν το προτείνω 😡
οι ήρωες αλλάζουν
Συνεχείς συντριβές και δομή p2w
Γαμάτω πρέπει να το παιξεις αρκετα για να σου αρεσει πολυ αλλα και στην αρχη ειναι τελειο να παιρνεις τοσους παικτες.
Διασκεδαστικό παιχνίδι το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έβαλα το τηλέφωνό μου στην τσέπη μου και έκανα μια αγορά 99,9 $ και δεν ήθελα να το κάνω.
Οπότε είδα το πρόσθετο και θέλω να το πάρω αλλά όταν το έπαιξα το πρώτο επίπεδο είναι σαν αυτό, αλλά τα υπόλοιπα όχι τόσο 1 αστέρι
Heroes Charge भूमिका निभाना ptag
χρονοβόρος
Heroes Charge Ролевые mnlw
Αυτό το παιχνίδι με ταξιδεύει σε μια περιπέτεια.
Ψεύτικη διαφήμιση και μπορεί να είναι ένα λάκκο για τα χρήματα. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν είναι όπως διαφημίζεται. Αρκετά πληρωμένη για να κερδίσεις το παιχνίδι.
Heroes Charge ভূমিকা নিয়ে খেলা koj
Πολλή διασκέδαση και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε αυτό και μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε
Heroes Charge RPG wip
Θέλω να παίξω το παιχνίδι στο ταμπλετ αλλά μου ξεκινάει από την αρχή
Δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι αμοιβής για να κερδίσω, καθώς το παίζω μόνο για να σκοτώνω χρόνο. Όσο περισσότερο διαβάζετε και αναλύετε, τόσο περισσότερο γίνεται καλύτερος, προτείνω ότι τα χρυσά νομίσματα είναι σημαντικά Τα χρυσά νομίσματα 2 εκατομμυρίων δεν θα διαρκέσουν πολύ για τους ήρωες αναβάθμισης και τη χειροτεχνία.
Αυτό δεν είναι το παιχνίδι που υπάρχει στη διαφήμιση/εμπορικό. Απογοητευμένος π.Χ. Απλώς έψαχνα για αυτό το απλό μαθηματικό επίπεδο παιχνιδιού για να μην κάνω περιπέτειες σε κόσμους. * Εκτιμώ την ανταπόκριση και ανεβάζοντας ένα αστέρι ως απάντηση. Υποθέτω ότι αν είχα κάνει κύλιση στις φωτογραφίες περαιτέρω, θα είχα δει φωτογραφίες από το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Έτσι, εάν εσείς, καταναλωτής, βλέπετε την άποψή μου, οι δύο πρώτες φωτογραφίες μπορεί να είναι μίνι παιχνίδια, αλλά η πλειοψηφία χτίζει την καμπάνια και τις ομάδες σας και αγωνίζεται για να υπερασπιστεί κάτι.
Ούτε το δικό μου φορτώνει... Καθυστερεί όταν εμφανίζεται η μπάρα που γράφει "Έλεγχος τελευταίας έκδοσης", και δεν φορτώνει για να ανοίξει το παιχνίδι... Δεν ξέρω τι φταίει.
Me petaei sunexeia me to kainourio update den mporw na pai3w.. Ftia3te to den mporw na kanw tpt me petaei sunexeia