Post by otabsourcopmras on Feb 17, 2022 17:15:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód pénzt növel ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Smash Hit Arkadspel iubs
Hát ez a Premium-os checkpoint rendszer zseniális...
Kihívó, gyönyörű grafika, nagyszerű zajhatások, de azonnal leáll, amint megnyomom az indítást (korábban működött). Szójabab.
Ez egy nagyszerű játék, amely lehetővé teszi, hogy egy teljesen új gondolkodásmódba lépj, hogy teszteld a játékon belüli reflexeidet. Imádom a grafikát, a hangsávot és a játékot.
De ötletelni lehet. Aztán majd a topikgazda dönt a nagyon kérdéses címekről. Amit elfelejtettem még: 80 Days, Monument Valley, KotOR, Ticket to Ride, Smash Hit.
Kurva jó! Kifizettem a játékot és nem csinál semmit. Nem váltott prémium változatra.
Ez egy nagyon szórakoztató játék, de jobb lenne, ha adnál valami okot, hogy játsszunk, mint például szintek új karakterek érmék stb.
Rossz, ha messzire jutsz, és megnyomod a képernyőt a tetején, és megáll, majd amikor megnyomod a rusem gombot, folyamatosan nyomom a restart, majd 20 perc munka és Tim2 elment
Foss geci
Smash Hit Arcade iud
Imádom ezt a játékot, és nagyon örülök, hogy a mai napig létezik, mindig ezt szoktam játszani, és 4 évvel később örülök, hogy még mindig itt van. 10/10, Nagyszerű zene, szórakoztató játék, csak ajánlani tudom.
Megvettem a prémium verziót, és ez nem engedi meg nekem a kedvezményeket. A "prémium beszerzése" gomb továbbra is ott van, és amikor megnyomom, azt írja ki, hogy "hiba, már rendelkezik cikkel", majd egy végtelen betöltési képernyő. Teljesen elfogadhatatlan.
fos!
Nagy rakqt ... elerk a chek point 1 rr atz jatszani akarok és kiirja hogy akarsz premiumos izét? Azt utana alandoan azt hozza be tehat rakat ... 1 csilag .-.
a játék egy nagy lótrágya
Nagyon jó játék ❤️❤️ 😘😘
Christmas Fever Cooking Games Arked lgx
Ez egy szórakoztató játék, de tessék, 3889 pontot kaptam. 1. próbálkozás azt hittem, jól csinálom, eljutottam a harmadik ellenőrző ponthoz, és meghaltam, ezért elmentem arra az ellenőrző pontra, és azt mondta, hogy prémiumra van szükségem, ezért prémiumra van szüksége nagyjából minden
Smash Hit Arcade ubt
Smash Hit - Zúzós játszma | Klotyó Games #1 - YouTube
Smash Hit ஆர்கேட் gze
Talán a legérdekesebb játék, amivel játszottam. Egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy pénzt kérnek, hogy elinduljanak onnan, ahol elfogytak a golyók. Kár. Szívesen pazarolnám az időt egy ilyen játékra – ha ők is annyira megbecsülnék az időmet, mint én… Később.
Ez egy elképesztően szép teljes játék, a hangok, amit kiad, wow! Grafikája a háttérzaj. Az extrém kihívás. Az ok, amiért nem adtam 5 csillagot ennek a játéknak, az az, hogy amikor befejezi az 1. szakaszt, prémiumot kell kapnia valódi pénzzel, és úgy gondolom, hogy ha lenne még 1 szakasza, akkor legalább egy változatban játszhatna az ember... de igen, elképesztő, hogy biztosan függő leszel tőle! vagy nem, ez tőled és a módodtól függ. Ez egy gyönyörű játék ❤❤ Köszönjük, reméljük, ez az áttekintés hasznos lesz ❤
Ez egy 3D végtelen futó. A hang és videó minősége kiváló. A játéknak vannak ellenőrző pontjai. A nézőpont pörgése egész szép. A játék lassú a 2. ellenőrzőpontig, és az igazi móka a 2. ellenőrzőpont után kezdődik. Összességében a játék nagyon szórakoztató.
szerintem jó!
Ingyenes Android játék: Smash Hit - YouTube
Meleg Golf-Áram Hatása Hinta Támogatás Táska, Gyakorlat ...
Ez a játék jó és a grafika jó, minden jó. DE ebben a játékban megjegyzi az ellenőrző pontokat, és ha elveszik valahol, például a 3. ellenőrzőpontnál, akkor pénzt kell fizetnünk, különben az elsőtől indul. Szerintem igazságtalan így pénzt venni nagyon rossz.
Ez jó
Smash Hit Plunder
Több golyóval kéne kezdeni és hogyha valahol elmenti a játékot akkor nem csak a prémium nélküli kezdjék ott hanem a prémium nélküliek is,és legyenek több pályák mert ez így unalmas de amúgy nagyon élethű az üveg és a is,jó a játék
Ennyi hülyét egy csomóban! Ez a játék összesen SZAR!
Nagyon jó!!!!
Szép, de két csillagot adok, mert amikor szüneteltetem a játékot egy időre, és amikor folytatom, minden labdám eltűnik🤔
Ez a játék nagyon szórakoztató! Szeretem a zenét! De prémiumot kell vennem a főnöki szinthez...
Néha ok nélkül leáll és ez nagyon idegesítő!!!!!!
Szia, fejlesztő Ez a játék nagyon jó, és a grafika egy szóval.Csodálatos! De lenne egy kérésem, hogy játsszátok le, és túl messzire megyek, majd az ellenőrzőpontról akarom elindítani a játékot, de azt mondják, vegyen prémiumot, és az első sorból kell kezdenem. javítsd ki és köszönöm ezt a csodálatos játékot!
Szeretem a játékot, de amikor bejelentkeztem és megvettem a prémiumot, nem regisztrált a játékban, de még mindig felszámítottam. Most, amikor megpróbálok újra bejelentkezni, azt mondja, hogy nem tudok.
Szar fos jó lenne de leáll felidegel. Nem jó. Ne töltsd le!
Egyre jobb és zavaró, ahogy az akadályok egyre gyorsabbak lesznek, és elkezdi elveszíteni a labdáit.
Nem ojan jó van jobb játék unalmas
Betölt és bumm meghalt