Post by otabsourcopmras on Feb 17, 2022 17:21:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode neskončno vse ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Ko zares vstopiš v igro, je bilo res zabavno, ker sovražim, kako ljudi zaradi tega prosijo za stvari, ki so zdaj zaklenjene, jaz pa jih moram kupiti.
DIY Fashion Star - Design Game Szerepjátékok ceun
Igra mi je bila všeč, vendar se zdi nedokončana. Sovražim, ko nas igre pustijo adijo celoten paket. Želel bi si, če nas ne bi bilo treba prisiliti, da se tako zgodaj na tekmi poslovimo. Nočem, da bi se moral posloviti od enega paketa, da bi lahko nadaljeval v igri. To ne bo pustilo dobrih ocen.
Istg this game- Prikaže mi pojavne oglase, ki jih tudi ko so končani, ne morem preskočiti, zato moram zapustiti aplikacijo in se vrniti. 😠To se zgodi prepogosto. Tudi za modno igro DYI (tukaj je ključni izraz DIY) ni skoraj dovolj dela DIY. Sploh se ne moremo odločiti, kakšna oblačila bomo izdelali. Tudi ta igra je verjetno namenjena otrokom, torej kakšen zgled vam dajete z oblečenjem super kratkih srajc in kratkih hlač Pa še cene so prav nezaslišane!!! 😡🤯🤑
najslabša aplikacija vseh časov! kadarkoli poskušam narediti dizajn na zadnji strani srajce/krila, mi stvar tega ne dovoli! Trenutno sem tako razočaran nad to aplikacijo in samo zapravljala sem moj čas, mislil sem, da bo to zabavna igra, a mislim, da sem se motil. IN OSEBI, KI JE IZDELALA TO APLIKACIJO, PROSIM, DA JO POPRAVI! TO JE TAKO FRUstrirajuće! in zdaj nimam časa adijo! oh in ne pozabite, NIKOLI VEČ V ŽIVLJENJU NE PRENESITE TE APLIKACIJE! IN TISTIM, KI PRAVIJO, DA JE TA IGRA NEVERJETNA, bom rekel, da JE TA IGRA BOLJ podobna "smeti"
To je na splošno dobra igra, ki je zabavna, zabavna in dolgotrajna. Vendar pa ste strogo omejeni na iste stvari, če se ne prijavite za članstvo in ne plačate članarine.
Prijetno, vendar se oglasi predvajajo prepogosto.Mislim, da to za nekatere uporabnike ni pošteno, ker jih veliko ne bo porabilo lastnega denarja za eno igro. Če bi ta igra naredila oglase bolj razmaknjene, bi ji v celoti dal oceno 5 zvezdic.
DIY Fashion Star - Design Game રોલ પ્લેઇંગ rtd
JAZ MISLIM DA JE CISTO VREDU IGRA EDINO MENE TUDI MOTI DA NI VSE ZASTOJN IN DA KO NEKAJ CASA IGRAS MORAS PLACAT.#SPLOH NI RES DA MORAS PLACAT ZA CELO IGRO AJA IN MOTI ME DA IMA IMA TOLIKOGRATEM ZAKOJ (PROGRAM IGRAJ) MB HVALA)
To je zelo zanimiva igra 🎮ampak oglas je rešitev težave, zato ❓ Dajem samo tri ⭐ zvezdice ⭐
Prav tako menim, da je igra res zabavna, saj lahko začnete preoblikovati oblačila, ki jih ne želite
Mislim, da je to neverjetna igra. Ko se enkrat lotite in nekaj naredite, želite samo videti, kaj sledi. Ta igra ima stvari, ki jih lahko počne vsak. Toda edina težava zame je preveč dodatkov in mislil sem, da boste lahko sami izbrali kroje in dizajne. Torej vse skupaj ocenjujem to igro s 4 1/2😁.
eno leto je bilo zelo dobro, toda tistega leta sem vse kupil, potem pa je izginilo in je bilo veliko dodatkov in ne moreš narediti veliko
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 არკადული tby
veliko je oglasov in sem kar malo razočaran. Upal sem, da obstaja možnost KAKO ga izrezati, kajti kje je potem kreativnost?
Všeč mi je modna zvezda DIY, ker ti daje priložnost, da si ustvarjalen, in všeč mi je, ko so moji otroci ustvarjalni, ker so vedno na svojih video igrah in nikoli ne dobijo priložnosti, da bi se usedli in risali, pisali zgodbe ali celo oblikovali svoje stvari. Zato bi se rad zahvalil ljudem, ki so naredili DIY Fason zvezdo.
Ta igra je res kul, vendar bi ocenil višje, imam veliko kopanja o tej igri, ki je res žalostna kot prva, ko prenesem igro po nekaj tednih, me bo iz igre izgnala, a če mi lahko popraviš to napako pri drugih, če se to zgodi, bi bilo super!
Igra je dobra, vendar me vedno odvrne, če to popravijo, bi bil vesel in bi jo igral veliko bolj, ne sovražni komentar, samo ... Ja, nadaljujte z odličnim delom 👍 👌 Bil bi samo vesel da posodobite svoje. igra Super delo fantje😛😝☺️☺️👍👌👍
Mislim, da je to ena najboljših aplikacij, kar me moti je, da moraš stvari odkleniti ali kupiti, to je stvar, s katero imam težave, vendar vsekakor priporočam to aplikacijo, če bi ji lahko dal 4 in 1/ 2 ampak ne morem
Namestitev igre je prepočasna. Všeč mi je igra, vendar naredite več iger, ki bodo predobre od te igre. Mislil sem, da je lepa igra, vendar je dobra igra za majhne otroke, kot so otroci 'J.KG'! 😢😕😜🙅.Zaradi te igre sem odstranil mojo najljubšo igro,#zaradi tega se počutim zelo slabo, ker sem mislil, da je to čudovita igra.😷😒💩
V tej igri ni bilo mogoče odpreti veliko oblačil. Če bi bili oglasi, bi lahko uporabili vsaj nekaj oblačil v igri. Torej imam tri zvezdice za to igro. prosim odgovorite na kakršno koli rešitev za to težavo. Ker mi je bila ta igra zelo všeč.
Rekel bi, da je najboljša igra vseh časov, vendar ima eno težavo, to je, da deklici ne moreš dati frizure, ki mi ni všeč, vsaj nekaj pričesk naredi brezplačno, le da je zelo lepa igra, lahko jo tudi poskusiš.
lahko odklenete vse, ne da bi stalo toliko, da ni pošteno in poleg tega bi rad, da ni bilo vse v denarju, prosim, odklenite vse brezplačno
Ta igra je zelo zabavna in ustvarjalna, zato me navdihuje, da to počnem v resničnem življenju. Ali lahko naredite vse brezplačno in odstranite oglase, najlepša hvala. Oh in prosim, naredite stvari tudi za fante in ali lahko samo odklenete zaklenjene stvari, to bi pomagalo, hvala
Nekatere stvari, ki jih potrebujem, so zaklenjene in jih moram plačati A+ za kreativno idejo, B- za zaklenjene stvari in F- za oglase, ker sem vedno v stresu zaradi oglasov, oglasov je preveč in za to moraš plačati tudi zato sem mu dal dve zvezdici, ker so oglasi, zaklenjeni predmeti, a ustvarjalna ideja, a stresna
DIY Fashion Star - Design Game Rollenspel nmg
Polovica stvari, ki so jih moji oboževalci želeli na svoji obleki, je bila zaklenjena in jih je bilo treba prinesti, lasje so bili zaklenjeni, ličila v bistvu moraš kupiti vse pri vsaki posamezni igri, ki jo imajo, samo da uživaš.
Lepa igra, ampak nisem našla tistega, kar sem iskala ...... na primer samo ena stvar v celotni igri kot je majica ... krilo ... In obleko je treba kupiti, če je nekaj telesa ne adijo, zato moramo igrati isto stvar znova in znova....... Ne sovražim, ampak ne najdem tistega, kar želim
Ko odprete aplikacijo AD in ko pridete tako daleč v igro, morate plačati za ostalo, je to slaba igra
Mislil sem, da bi to lahko uporabil, da bi naredil, kar sem hotel, a nisem mogel. Tudi jaz sem moral plačati skoraj polovico!😡. To je bilo tako nadležno, TAKO ODSTRANITE!!!!!!!!!!! Ni vreden 20 $ samo za oddelek za obleke! NE NAMESTITE TE IGRE
To je zelo slabo, ker ko krojem oblačila, se ne krojijo. Spet povem, da je zelo hudo. Najslabša igra vseh časov.
Hočeš, da ti to razložim, T-R-A-S-H. Ko sem jo dobil, je izgledalo dobro. AMPAK glej, moraš plačati za polovico artiklov. Koncept je, da sem dobil 3 zahteve za oblačila in vse so vas zahtevale, da plačate. Ne razumete, polno je tudi oglasov. 😤😲😠
Vaša igra je dobra, vendar si ne morem privoščiti pravega denarja. Zato vas prosim, če posodobite igro, razmislite o tem 😔☹️😞🙁 in nisem edini, ki tako razmišlja. Če ste težavo odpravili. Dobili boste več dobrih rezultatov
je zelo dobra igra, vendar so nekateri predmeti zaklenjeni. Toda ko sem igral, sem bil poln veselja. Torej je ta igra dobra igra. Če so vsi predmeti odklenjeni. Potem je zame dobra igra.
Žal mi je, toda ta igra je polna oglasov in morate plačati denar samo za izpolnitev zahteve. Menim, da bi bila ta igra boljša z več možnostmi, manj porabe denarja in boljšimi grapi
Zelo lepa aplikacija za igranje in je zelo dobra za ljudi, ki želijo biti modni oblikovalci, kot sem jaz, sejem zelo dobro aplikacijo Všeč mi je.😊
Ko ne želite zapravljati pravega denarja, vam je res težko, še posebej, ko ustvarite nekaj oblačil, obstajajo samo 3 možnosti in je zelo težko, ker so samo 3 oblačila in skoraj vse v igri potrebuje, da zapravite pravi denar.
Toliko oglasov je in tudi vedno se ustavi pri 50% in se ne more nadaljevati