Post by otabsourcopmras on Feb 17, 2022 17:30:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много кључева ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Сад сам плакао за заборављеним острвом и рушевинама, не препоручујем ово јер је јако тешко и глупо.
Fancy Pants Adventures Arcade gin
Мало је добро
ја други последњи ниво је немогућ 😭 олакшај
Ова игра је невероватна Графика је добра када скаче, чак му се и коса помера са њом, требало би да добијете ову игру
Ово је само фортните, али 10 пута горе. Зашто једноставно не играте Фортните бесплатно и чак доступно на вашем телефону.
Рли батице?! 533 МБ за једну игру... Могу да инсталирам 4 игре са 533. МБ у свом фон-у ЛОЛ...
Ова игра је тако неправедна где год да одем да ме пауци ударе и миш ме упуца из пиштоља, а 🦆 ме јуре, а 🦜 ме јуре са и рак ме удари и пуж је љут
Fancy Pants Adventures Аркадни pwr
Контроле су потпуно смеће. Било која мобилна игра са контролама стрелица је срање. И колики мој екран мора да буде само да бих играо? Као да морам да користим микроскоп само да би игра била пристојна.
Није добро, али није ни лоше
Ово је најбоља игра!!!
Могу рећи да ми је игрица сасвим ок.
Fancy Pants Adventures ஆர்கேட் wvl
Губљење времена не преузимајте
Одлицно
Смешна игра
Игре су тако добре, мислим да морате да их преузмете
Сјајно
Игрица је ЕКСТРААА ,алиии имам једну замерку.А то је то што нема мултиплаиер као и на свим другим конзолама.Па зато молим вас додајте мултиплаиер.ПЛССССС
То је добра игра, али када изађете из игре, не чува је тако да морам поново да почнем Епиц гамес
Глупо
Дао сам лошу рецензију овоме због болно спорог увода и неефикасног излагања. Можда је веома добро, али добра туга се споро развија. Требало би да повећају брзину увода и јасно истакну контроле на екрану.
Прилично је сјајан, анимација и графика генерално су заиста глатки, и чини се отвореним светом, иако знам да није. Контроле такође добро функционишу на мобилним уређајима. Дакле, то је само одлична игра.
Мислим да би величина фонта требала бити мало већа..
Ова игра је вратила успомене. Још увек је забавно колико се сећам када сам био дете!
Игра је прилично добра када је играм на ПЦ-у или Плаистатион-у, али се руши сваки пут када притиснем дугме за репродукцију на свом телефону.
Јако ми види свида игра
Тако сам љута да мрзим изазов са лоптом 😠😡😠 Волео бих да могу да је држим рукама
игра е одлична има доста добру физику и бс ми се свиђа
превише ада сваки пут када умрем или завршим ниво постоји оглас
Заиста сјајна лука игре са укљученим Светом 1 и 2 и тоном костима и нивоа. Подршка за контролер је фантастична, нема никаквих проблема (барем за мене) Ова игра је боља за лиге од њеног наставка Супер фенси панталона авантура и далеко је вредна вредности. Свако ко жели пристојан платформер или чак носталгичан осећај игре са интернета пре него што је Фласх уклоњен, мора га купити.
Јако кул игра свидјамисе😃😃😃😃
на тешко али добро
стварно волим игру, али ниво 10 је тежак
Није могуће прећи ниво Забрањене шуме
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle oefq
Fancy Pants Adventures Arcade kjg
Фласх игра која је била толико добра да се вратила као Ксбок игра, а затим поново као мобилна игра. Било би невероватно да је икада дошао наставак.
грозна мј глупља на свету
На Цхромебоок-у све што приказује је бели екран!!
Не могу да играм игру. Апликација се аутоматски затвара када игра почне..
Фанци панталоне авантуре најбоља игра јер се ради о спасавању некога сестра Идем у тајне светове
Ово је веома лепа игра. Много ми се свиђа, али део који ми се највише свиђа је оффлине режим. Због офлајн играм га дуже. Момци, требало би да додате још ликова и ликова које можемо да користимо и ново оружје 😊
Забавно је добио добро место