Post by otabsourcopmras on Feb 17, 2022 17:33:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo aukso ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Oho!!!!!!!!!!!!!!!!!puikus žaidimas!NUOSTABI grafika, puiki scena, puiki kariuomenė! rekomenduoju visiems išbandyti 😍😍
istryniau del vienos šudinos kortos, raganos
Nesamone copipastina clash royale ir be to per clasha atnaujinimas clan wars
Daugiau neprisijungs. Pašalintas ir vėl įdiegtas vis tiek neprisijungs. Vienintelis žaidimas, kuris tai daro. Visos kitos žaidimų programos įkeliamos be problemų.
Normalus
Pro žaidimas
キャッスルクラッシュ戦略ゲーム(Castle Crush) 頭脳系 prz
Castle Crush:Epic Battle Strategie xgfx
Šis žaidimas yra geriausias, tačiau iškilo problema – pilies plutoje įveskite vardą, bet klaidų tinklas, pataisykite tai, ačiū
Lagina. Zaidi mobiliu rysi,pradeda strigt ir rodyt,kad wifi nera. Duoda laimet 3 kartus,o po to numeta atgal,pastebejau,kad kartais priesininkui,net gyvybe,,pastringa,,dauzant siena. Viskas nuo 4 karalystės.
Castle Crush:Epic Battle Strategie bbyt
Dievas žaidimas, bet trofėjų sistema man nepatinka
Visapusiškai geras žaidimas. Tiesiog gėda, kaip ir kitiems, amžinai užtrunka kortomis ir dar ilgiau, norint gauti auksą. Ne tik užtrunka daug amžių, kol gausite auksą, jie nustato ribą, kiek galite gauti per dieną.
Šį žaidimą žaidžiau metus. Aš to atsisakau, nes jie pradėjo perjungti kortas. Kartais mano sunkieji smogikai visai nepasirodydavo mano kaladėje, kai esu kovos viduryje. Mano kaladė buvo gana gera, beveik visos žaidimo kortos. Žaisdamas tam tikru dienos metu galėčiau nelaimėti, nes sistema sugeneruos mano kaladę ir neduos man jokių reikalingų kortų. Turiu omenyje, kad kartais galėčiau tęsti 6–7 pergalių seriją iš eilės. Jei žaidžiu kitas dienos dalis, tas pats pasakytina ir apie pralaimėjimą. Žaidimo kūrėjai perjungia. Ištrynė jus, vaikinai, tik apie pinigus.
Tai labai fantastiška, aš naudoju šį žaidimą 4 metus ir jis visada kaip naujas😃😄😁😆
Geras žaidimas, bet šio žaidimo kūrėjai neatnaujina šio žaidimo maždaug 2 metus, o legendinė korta nelengva duoti, yra prašyti žaidimų kūrėjų atnaujinti šį žaidimą ir pridėti daugiau kortelių į šį žaidimą ir duoti man legendines kortas iš krūtinės, kitaip geras žaidimas kada nors žaidžiu. žaidimas žaidimas staiga užsidaro ir aš grįžtu į pagrindinį ekraną ir prašome atnaujinti funkcijas, pavyzdžiui, kas pakeičia klano aprašymą, pranešimas ateina į klaną ir duoti naujas korteles Castle 9 ačiū😊.
Kiekvieną kartą, kai bandau prisijungti prie savo senos paskyros, man visada rodomas „wifi“ ženklas, o tada tiesiog sakoma, kad „negalite prisijungti, pabandykite vėliau“. Buvau pilyje 7. Pasakykite man, kaip tai sutvarkyti, nes man prireikė 2 mėnesių nuolatinio žaidimo, kad patekčiau į 7 pilį
Man patinka žaidimas Man tiesiog nepatinka neatitikimai, o žaidimo kodas kartais supriešins jus su atvirumu, kurio neįmanoma nugalėti. Man atrodo, kad kiekvieną savaitę atnaujinti informaciją yra beprotiška. Bet apskritai man labai smagu čia žaisti visa mano šeima
Tai juokinga. Žaidimas yra gerai, bet jūs tiesiogine prasme gaunate 0 ir stringate valandoms, jei nemokate. Turiu galvoje, 0. Gauni 0 aukso iš žaidimų, 0 skrynių, 0 visko, kito atlygio turite laukti 3 valandas, nebent mokėsite. Tai tikrai apgailėtina. Jums turėtų būti gėda prieš save. Pavyzdžiui, aš net negaliu atnaujinti įprastos kortelės (kaina 150 aukso), nes užstringau nuo valandų. po 3 valandų gavau kaip 50 auksinų iš krūtinės, dabar turėčiau palaukti dar 3, o paskui dar 3, kad pasiekčiau 150 g? Prašau nieko neduoti šiems žmonėms. Žaisdami nieko negausite, tiesiog turėsite mokėti amžinai. Kituose žaidimuose taip, moki, bet ir nemokėdamas gali susitvarkyti bent minimaliai... čia tai blogiausia, ką mačiau per 20 žaidimų metų.
Žmogau, tai pokštas. Aš žaisiu rungtynes, o varžovas buvo 12 lygių, taigi, kaip aš žaisiu su patyrusiu žaidėju ... Taigi tikiuosi, kad suprasite ir ištaisykite šį trūkumą, bet tai nuostabus žaidimas
Negalite niekur greitai patekti, jei nesumokėsite. Norint bet kur patekti, reikia ILGAI. Gaila, nes tai įdomus žaidimas. Nekurkite žaidimo, apie kurį sakote, kad jis yra nemokamas, ir kurkite jį ten, kur negalėsite progresuoti, jei nemokėsite. Be to, rezultatai atrodo atsitiktiniai. Vieną kartą kažkam įspardysiu užpakalį, o kitą kartą jie įspardys manąjį. Nėra rimo ar priežasties. Vieną kartą gausiu kortas kaip pamišęs, o kitą kartą sėdėsiu laukdamas kortos ir laukiu ir laukiu, kol priešininkas turės 3 ar 4 kortas.
Su šiuo žaidimu turiu neapykantos meilės ryšį. Jis yra labai priklausomas ir tuo pat metu brangus. Aš jau kurį laiką laukiau 9 lygio su pilimi 6 ir, kai sakau, kad turiu galvoje kaip tikrai ilgą laiką, vis dar neturiu visų kortelių, kurias būtų galima atrakinti šioje pilyje ir tai keista. nes aš turiu galimybę retkarčiais jį nusipirkti, bet niekas nepapildo iš skrynios net ir turimų kortelių pilyje 6. Taigi kūrėjai pasirūpino ir skyrė savo laiką, kad mes išleistume savo laiką ir pinigus
Atnaujinimas: gavęs daug daugiau "Epic" kortelių, aš pralaimiu daugiau nei bet kada..... Prašau subalansuoti rungtynes, kad turėčiau bent galimybę..... Tiesiogine prasme neįmanoma laimėti 4-osios pilies, nebent tu moki daugiau nei aš. Tai yra „Pay To Win“, jis netolygiai atitinka 9/10 kartų.
Išleisk pinigus ir laiką kortoms, tada jos nerf jas kaip 4 kartus, kol nebeverta turėti. Abejoju, ar pasiliksiu šalia. Nebūsiu priverstas mokėti daugiau, nes jie padegė mano ankstesnius pirkinius. Man nepatinka, kad mane apgaudinėja. Sugenda mano vartotojo sąsaja ir programų paleidimo priemonė po kelių rungtynių iš eilės.
Man labai patinka šis žaidimas, vienintelis minusas yra tai, kad jums atrodo, kad jums reikia išleisti pinigus, kad judėtumėte į priekį... Aš nenoriu užsiregistruoti kassavaitiniams ar mėnesiniams periodiniams mokėjimams.
Man patinka šis žaidimas, bet susiduriu su problema, nes blogas interneto ryšys, kai prarandu ryšį, aš prarandu taškus.
,Pyderastas geima geresnis clash of klans
Nesuteikia naujienų naujos monstrų pilys ir visi trikdo šį žaidimą. todėl daug rungtynių pralaimime. Pradėkite ką nors naujo, pavyzdžiui, klanų karų karą tarp dviejų klanų laimės klanas su geriausiais puolimais. Kartą prieš kelis mėnesius man patiko šis žaidimas, bet šiame žaidime ne kiekviename atnaujinime yra naujų dalykų, monstrų ir pilių. Štai kodėl paskutinį kartą atnaujinta buvo pilyje, praėjo 9 metai, bet neateina nei vienas atnaujinimas. Atnaujinkite šią žaidimo sustabdymo trikčių sistemą ir kiekvieną mėnesį pateikite naujų dalykų bei atnaujinimų.
Skiriu 5 žvaigždutes, nes nerandu nieko blogo šiame žaidime. Aš myliu savo klano narius, kortos veikia taip unikaliai, ir tai suteikia man galimybę dirbti su savo strategija kiekvienoje kovoje. Žaidimas apskritai yra tiesiog žavus! Tikrai verta parsisiųsti!! (Žinau, kad skambu per ryškiai, kad nebūčiau botas, bet rimtai tai yra geriausias strateginis žaidimas žaidimų parduotuvėje)
Dragon Mania Legends Simuliaciniai bdgs
🤩 Geras
Tai nėra blogas žaidimas ir man buvo smagu, bet jis atrodo kaip senas „flash“ žaidimas. Vienas labai blogas dalykas yra tai, kad jūs negalite progresuoti žaidime neišleisdami pinigų… išleisti keletą dolerių, man tai gerai, bet čia tai visiškai beprotiška. Sakau STOP!!! Pavyzdžiui, kaip atidaryti taupyklę su 10 000 brangakmenių, kai kasdien gaunate tik 4 ar 5 brangakmenius!!!! Vienintelė išeitis – nusipirkti brangakmenių už 90$ ir teks tai daryti kitą kartą, dar ir dar, ir dar ir dar... BEŠĖTO Labai nusivylęs pinigų gavimu.
nelabai dainas
Labai uzknista kas savaite atnaujinimai del bug fixes ir visual effects
Pradžioje lengva n jiems taip patinka (kas atsitiko man), tada po kurio laiko žaidžia n laukiu skrynios ir visi pradedi žaisti prieš stiprius žaidėjus, o stiprūs turiu omenyje per daug aukštesnį lygį, kai su jais pateikiamos ilgos ir geresnės kortelės. Antra, mano nuomone, atrodo, kad žaidimo vartotojo sąsaja sukurta taip, kad kortų, kurias gaunate iš skrynios, yra daugiau tų, kurių nenaudojate mūšyje, nei tų, kurias naudojate, o tai šiuo metu yra akivaizdu. Trečia, aš kalbu iš meilės žaisti šį žaidimą, bet atvirai kalbant, yra per daug kūrėjų gudrybių, kad priverstų jus mokėti už žaidimo dalykus, ir tai yra gerai, bet jie pasiekė tašką, kai tuo mėgaujatės ir prisirišate prie jo. Jūs negalite žaisti, nebent jūs mokate... Kai kurie žmonės patenka į šiuos spąstus ir moka Cazui, kaip sakiau, KAI PRIE JŲ PRISIJUSI, tiesiog nenorite nustoti žaisti. Mylėk žaidimą. Patiko idėja ir pastangos. Nekenčiu godumo... Bet tai mano asmeninė nuomonė iš patirties
Puikus žaidimas, labai priklausomas. Vienintelis blogas dalykas yra tai, kad žaidimas nori, kad jūs nuolat pirktumėte daiktus, bet ko daugiau galite tikėtis iš nemokamo tokios kokybės žaidimo.
įdomus, priklausomybę sukeliantis strateginis žaidimas, daug naujų kortelių, kurias reikia įgyti, ir įgūdžių lygių, kuriuos reikia išmokti, labai konkurencingas, todėl galiausiai sumokėsite žaisti, kad sutaupytumėte laiko, neįsigilinkite į brangakmenių kapsules, iš tikrųjų jų negausite. atgal tavo brangakmeniai. smagiai, bet neleisk, kad tai užvaldytų tavo gyvenimą
Jau keletą metų žaisdamas šį žaidimą tiek „iOS“, tiek dabar „Android“, rimtai svarstau galimybę jį ištrinti. Kodėl? Žaidimas yra labai varginantis, atlygis yra visiškai šlykštus, jokio pasisekimo jausmo. kaip ir kiti peržiūrėjo, laimėti verta. Taip, tu gali nueiti toli, bet be užmokesčio tave užims amžinai. Brangakmeniai yra visiškas pokštas.
Neįdiekite šio žaidimo, jei neketinate mokėti! Žaidžiate prieš kitus ir pasirenkate, kurias kortas žaisti žaidime. Tačiau jie atsiranda atsitiktinai, todėl visada žaidžiate su ribotu deniu. Jei tai taip atsitiktinai, kodėl žmonės, kurie moka, gauna beveik viską, ko jiems reikia. Neverta galvos skausmo!!!